Worstel jij met je gevoelens? Twijfel je over je geaardheid? Wil je eens babbelen? Contacteer onthaal@hijzijzo.be of bel op +32(0)0494 85 04 77.

Startpagina

< Terug naar de agenda > < Terug naar "Het Cinema Moment" >

Wil je graag komen naar een activiteit, maar je durft niet de stap te zeten of je komt niet graag alleen aan? Geen enkel probleem, stuur een mailtje naar onthaal@hijzijzo.be of bel hen op +32 (0)494 85 04 77.

Zaterdag 10 december 2016
Het Cinema Moment
     

 

Elly heeft een verzameling van honderden (misschien wel duizenden)
holebi-films. We gaven haar de opdracht om er één uit te kiezen die echt de moeite waard is.

Het Cinema Moment is in samenwerking met ontmoetingscentrum
"De Meerloop" in Turnhout.

Mambo Italiano


Angst Geschikt voor alle leeftijden

Regie: Emile Gaudreault
Duur: 95 minuten
Genre: Komedie
Land: Italië (2004)
Originele taal : Italiaans

Angelo is een reisadviseur van tegen de dertig die probeert door te breken als scriptschrijver voor televisieproducties. Nino, ook rond de dertig, is een alom gerespecteerde wetsdienaar. Maria en Gino, Angelo's ouders, zijn in de jaren vijftig naar de 'nieuwe wereld' geëmigreerd. Toch hebben ze nooit echt kunnen aarden in hun nieuwe leefomgeving.

De wereld van Maria en Gino stort in elkaar wanneer hun zoon besluit op zichzelf te gaan wonen. Ze zijn opgelucht wanneer ze horen dat Angelo's jeugdvriend Nino bij hem intrekt. Nino is immers een oude vriend van de familie en een politieagent. De geruststelling is slechts van korte duur wanneer blijkt dat Nino en Angelo meer delen dan slechts een woonruimte, ze zijn namelijk verliefd op elkaar...

     
  Mail naar hijzijzo@gmail.com voor je plaats te reserveren.
Tijd   15:00 uur
Locatie   ontmoetingscentrum De Meerloop
Begijnhof 6 - 2300 Turnhout